Menu close

SAŁATY

KREWETKI NA RUKOLI Z RÓŻOWYM SOSEM  58,00

SAŁATA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM  I RÓŻOWYM SOSEM  45,00                                    

SAŁATA Z AWOKADO I RAKAMI  52,00

SAŁATA Z OPIEKANYM KOZIM SEREM I ORZECHAMI WŁOSKIMI   47,00                                                      

 

PRZYSTAWKI ZIMNE

TATAR PO POLSKU   49,00

ŚLEDŹ HOLENDERSKI   33,00

NÓŻKI W GALARECIE   33,00

CIELĘCINA W SOSIE TUŃCZYKOWYM   45,00

TATAR PO FRANCUSKU    49,00

PASZTET Z DZICZYZNY Z MARYNOWANYMI GRZYBAMI   45,00                                            

CARPACCIO Z RUKOLĄ I PARMEZANEM   48,00

 

PRZYSTAWKI GORĄCE

SZWAJCARSKIE PLACKI ZIEMNIACZANE Z CZERWONYM KAWIOREM   59,00                                            

JAJKA FASZEROWANE   36,00

PIEROGI RUSKIE   38,00

PIEROGI Z CIELĘCINĄ   42,00

PIEROGI Z MIĘSEM I DUSZONĄ CEBULĄ   40,00

KREWETKI Z PATELNI NA MAŚLE CZOSNKOWYM   62,00

 


ZUPY

ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM   32,00

FLAKI PO WARSZAWSKU   38,00

KREM Z BIAŁYCH JARZYN Z OLIWĄ TRUFLOWĄ   34,00

BARSZCZ CZERWONY Z KOŁDUNAMI   37,00

SZCZAWIOWA Z JAJKIEM FASZEROWANYM   33,00

ŻUREK NA BOROWIKACH   35,00

 

ŚWIEŻY MAKARON

Z KREWETKAMI W SOSIE POMIDOROWYM   52,00

AGLIO OLIO PEPPERONCINO   38,00

CARBONARA   44,00

Z SOSEM TRUFLOWYM   47,00


RYBY

TUŃCZYK Z GRILLA W SOSIE Z WASABI   92,00

KREWETKI NA OSTRO I CYTRYNOWE RISOTTO Z SZAFRANEM   89,00                                                                        

FILET SEABASSA NA SZPINAKU BLANSZOWANYM   87,00



DRÓB

PÓŁ KACZKI PIECZONE PO POLSKU Z ŻURAWINĄ I GRUSZKAMI   91,00                                                                         

SZNYCEL Z KURCZAKA Z DUSZONĄ MARCHEWKĄ   63,00

PIERŚ Z PERLICZKI Z GLAZUROWANĄ MARCHEWKĄ   69,00

KOTLET DE VOLAILLE Z KURCZAKA KUKURYDZIANEGO Z FRYTKAMI 69,00                                       

 

MIĘSA

SZNYCEL CIELĘCY Z JAJKIEM SADZONYM I MŁODYMI ZIEMNIAKAMI   74,00                                                       

KOTLET MIELONY Z BURACZKAMI   65,00

PIECZONA GICZ JAGNIĘCA Z ZIEMNIAKAMI OBSMAŻANYMI W ZIOŁACH 79,00                                                   

GOŁĄBKI W SOSIE Z POMIDORÓW I PUREE   64,00

TALERZ PIEROGÓW Z DUSZONĄ CEBULKĄ, BOCZKIEM I MASŁEM SZAŁWIOWYM   66,00

BEFSZTYK Z SOSEM   89,00

Z CZARNEGO PIEPRZU / Z ZIELONEGO PIEPRZU/ Z MASŁEM CZOSNKOWYM                                                                                                         

WOŁOWINA Z ROSOŁU W SOSIE CHRZANOWYM Z BURACZKAMI   69,00                                                                          

KOTLET SCHABOWY Z KAPUSTĄ Z GRZYBAMI   67,00

 

DODATKI

 

PIECZYWO WŁASNEGO WYPIEKU   16,00

FRANCUSKIE MŁODE ZIEMNIAKI Z KOPERKIEM   14,00

PUREE   14,00

FRYTKI   13,00

ZIEMNIAKI OBSMAŻANE Z ZIOŁAMI   14,00

BURACZKI   14,00

KAPUSTA Z GRZYBAMI   19,00

BROKUŁY GOTOWANE  12,00

JARZYNY DUSZONE NA MAŚLE   17,00

POMIDORY Z CEBULĄ   16,00

SZPINAK BLANSZOWANY   17,00

SAŁATA MIESZANA   16,00

MIZERIA   14,00

WARZYWA Z GRILLA   16,00

GLAZUROWANA MARCHEWKA   14,00

 

DESERY

CREME BRÛLEE   33,00

BEZA Z KREMEM MASCARPONE I MARAKUJĄ   34,00

KNEDLE ZE ŚLIWKAMI   34,00

KREM CZEKOLADOWY NA MUSIE MALINOWYM   32,00                                            

SERNIK   30,00

NALEŚNIKI Z POWIDŁAMI ŚLIWKOWYMI   33,00

 

LODY   29,00

ŚLIWKOWE

CZEKOLADOWE

WANILIOWE

KAJMAKOWE

CHAŁWOWE

MIĘTOWE

ŚMIETANKOWE

SŁONY KARMEL


SORBETY   28,00

MALINOWY

CYTRYNOWY

GREJPFRUTOWY